O nama

Krojački obrt "VALENTINO" od 1993 g. bavi se izradom zastava i promotivnog tekstila. U početku smo radili tehnikom sitotiksa, a od 1997. godine uveli smo i izradu vezenih aplikacija. Do sada smo konstantno bilježili rast prometa i proizvodnje uz neprekidno usavršavanje i modernizaciju proizvodnog procesa. Danas raspolažemo sa svom potrebnom tehnikom za izradu tiskanih ili vezenih aplikacija i predmeta, te na taj način možemo zadovoljiti narudžbe od nekoliko pa do više tisuća komada.

Zbog prezentacije kvalitete naših proizvoda i usluga, od 1998. godine prisutni smo kao izlagači na većini specijalizirani sajmova na području Republike Hrvatske kao što su Zagrebački velesajam, Riječki, Varaždinski i Bjelovarski sajam i dr.

Sajam nautike Rijeka 1999. Sajam lova i ribolova Varaždin 2002. Sajam lova i ribolova Varaždin 1998. Obrtnički sajam Zagreb 2001. Obrtnički sajam Zagreb 2002. Obrtnički sajam Bjelovar 2003.

Mislimo da je ovih nekoliko rečenica o nama već dovoljni pokazatelj da smo ozbiljan partner za suradnju te da vaše želje vezane uz naše poslovcanje možete bez bilo kakve bojazni povjeriti nama i na taj način biti uvjereni da će proizvod biti kvalitetan i povoljan.

NAŠA LOKACIJA

Krojački obrt "VALENTINO" smjestio se u Beletincu, u ulici S.Radića 9. Do nas se može doći iz više pravaca kao što se može vidjeti na karti (kliknite na kartu da je uvećate). Iz pravca Zagreba preko Novog Marofa, Remetinca, Podevčeva ili iz pravca Varaždina, preko Turčina, Sv. Ilije, odnosno iz pravca Ivanca, preko Tužna, Beretinca.

Iz kojeg god pravca dolazili u našu tvrtku budite uvjereni da ste odabrali pravog partnera za suradnju.

Ako ste zainteresirani za nešto od našeg asortimana ili usluge, nazovite nas na telefon/fax:
++ 385 (0) 42 749 900
ili nam posaljite mail na info@zastave.com ili zastave.com@gmail.com.

zastave, pribor za zastave, hrvatske zastave, unikatne zastave, vatrogasne zastave, općinske zastave, lovačke zastave, stalci, koplja, jarboli, kape, majice, amblemi